Top trouwlocaties in Brabant

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de allermooiste trouwlocaties

Landgoed Luchtenburg


Landgoed Luchtenburg, even ten zuiden van Breda, is een plek om je op bijzondere momenten thuis te voelen. Het landgoed is een uitgelezen trouwlocatie die ruimte biedt aan maximaal 120 gasten. Rustig en afgelegen maar tegelijkertijd uitstekend bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. Het oude landhuis, de gerestaureerde gevelboerderij, het koetshuis, de originele tiendschuur, de weilanden en de bosrijke omgeving beslaan in totaal 65 hectare. Samen vormen zij een schitterend decor voor vrijwel elke trouwplechtigheid.

Restaurant Het Havenhuis

Restaurant Het Havenhuis is prachtig gelegen aan de Leurse Haven in de voormalige zeepfabriek. Door de nabijheid van het trouwkerkje kunt u na de plechtigheid lopend met uw gasten naar het Havenhuis, waar u een warm ontvangst wacht. U bent in een authentieke omgeving, met heerlijk terras en er is voldoende parkeergelegenheid.

Landgoed Ulvenhart

Er is niets romantischer dan elkaar het jawoord te geven op Landgoed Ulvenhart. Voor de huwelijksplechtigheid, de receptie en het feest is Ulvenhart een prachtig decor. De historische panden lenen zich uitstekend voor zowel intieme bijeenkomsten als voor grote groepen. De landelijke, sfeervolle en natuurlijke setting van het landgoed maakt van een openluchttrouwerij een geweldige ervaring.

Kasteel Heeswijk

Een prachtig kasteel, oprijzend tussen de bossen van het Brabantse landschap in Heeswijk-Dinther. Het kasteel beschikt over verschillende ruimtes die elk op unieke wijze bijzonder en sfeervol ingericht zijn. Kasteel Heeswijk biedt, zoals het een echt kasteel betaamt, talloze opties voor de invulling van een huwelijksdag.

Landgoed Wolfslaar

In luxe en stijl trouwen op een van de mooiste, meest romantische trouwlocaties in Breda. Het unieke, sfeervolle landhuis Wolfslaar ligt midden in de ongerepte natuur. Op deze trouwlocatie beleeft u samen met uw familieleden en beste vrienden uw eigen mooie huwelijkssprookje.