Mini tortilla met kip en pesto

Super lekker!! Een tortilla wrap met kip en pesto als hapje bij de borrel! Een aanrader voor elk feestje! 

Super lekker!! Een tortilla wrap met kip en pesto als hapje bij de borrel! Echt een aanrader voor elk feestje! 

Ingrediënten (6p)

  • 6 tortilla's
  • 120 gr basilicum pesto
  • 12 plakken kipfilet
  • 120 gr parmezaanse kaas
  • 60 gr pijnboompitjes
  • 80 gr rucola sla
  • 4 eetl ricottakaas

Bereiding
Rooster pijnboompitten zonder olie goudbruin in een koekenpan. Doe de pesto en de ricottakaas samen in een kommetje en roer deze door elkaar. Bestrijk de gehele tortilla met het pesto-ricotta mengsel en leg hierop per tortilla 2 plakken kipfilet. Strooi hierover de pijnboompitten, parmezaanse kaas en wat rucola. Rol de tortilla op doormiddel van de aluminiumfolie op en vouw de uiteinden dicht. (Mocht je de tortilla nog niet direct willen serveren kun je deze het beste bewaren in de koelkast.) Haal de wraps uit de folie en snijd de uiteinden er af, snijd van de rest van de rol mooie plakken van ongeveer 3  a 4 cm en zet ze vast met een prikker.

Bron: leukerecepten.nl