Private party & diners

Een privéfeest organiseren? Schakel Proost & Toast in! Jarenlange ervaring in private catering zorgen ervoor dat wij uw gasten verrassen met mooie pure gerechten en een onvergetelijke aankleding. Vertel ons tijdens een persoonlijk gesprek uw ideeën en wij zullen u inspireren met de mogelijke invulling van uw event. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of een familiereünie of vriendenfeest: wij bedenken een unieke avond met heerlijk eten en drinken.

Wij houden hierbij rekening met de begroting (groot of klein), de grootte van de beschikbare ruimte, de omgeving en wat u wilt bereiken met uw speciale bijeenkomst. We kunnen hierbij putten uit een prachtig cateringaanbod, zoals walking diners, hapjes, high tea’s en exclusieve diners. We hebben ook een fantastische selectie van wijnen, champagnes, cocktails, bloemen, gebak, tenten, musici, podia en meer. Veel meer.

Proost & Toast zet altijd vriendelijk en efficiënt personeel in met een glimlach en een open houding, zodat uw bijeenkomst nog jaren garant staat voor een fijne herinnering. Ervaar het ook en maak direct een afspraak. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

neem contact op voor een afspraak