Bruiloft

Bruiloft

Met Proost & Toast heeft u altijd uw eigen ceremoniemeester bij de hand.

Het regelen van een bruiloft is een van de grootste evenementen die u ooit zult regelen. Waar sommigen dit zien als een fantastisch grote uitdaging waar ze zich vol op storten, is het voor anderen een grote bron van stress. Want wat moet er een hoop geregeld worden! Denk aan de uitnodigingen, de kleding, de locatie, het papierwerk, de entertainment, de catering, de fotograaf, bedankkaartjes en meer. Veel meer!
 

Geeft u de organisatie liever uit handen aan een professional, dan kan Proost & Toast u de helpende hand bieden. Voorafgaand aan de dag als weddingplanner om de voorbereidingen tot in de puntjes te verzorgen en indien gewenst zijn we ook op de grote dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zo heeft u altijd uw eigen ceremoniemeester bij de hand.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze deskundige en ervaren medewerkers. Zij lichten een en ander graag toe!

Planning bruiloft

Ben je niet gezegend met een groot organisatorisch talent, heb je weinig tijd of laat je de organisatie liever aan een professional over? 

Styling bruiloft

Wij verzorgen de aankleding van uw bruiloft en zetten ons in om een fantastisch gestylde bruiloft te organiseren die perfect is afgestemd op jullie wensen en ideeën.

Design services

Wij verzorgen uw uw uitnodiging, kaartjes voor tafelschikking, bedankkaartjes etc..