Meetings & vergaderen

Meetings & vergaderen

Proost & Toast helpt u bij het zoeken van een geschikte locatie en neemt de organisatie van de vergadering voor u uit handen.

Ben u op zoek naar een locatie om te vergaderen met uw relaties en klanten? Proost & Toast helpt u bij het zoeken van een geschikte vergaderlocatie en neemt indien gewenst de organisatie van de vergadering voor u uit handen. Wij regelen dan de locatie, een vergaderlocatie die goed bereikbaar is, voldoende capaciteit heeft en genoeg parkeerruimte biedt.

Daarnaast kunnen wij tijdens uw vergadering de catering en de benodigde audiovisuele middelen voor u verzorgen. Wij hebben zelfs een tweetal restaurants met vergaderruimte in eigen beheer, maar hebben ook andere geschikte locaties in ons bestand. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Brainstormsessie en barbecue

Brainstormsessie en barbecue

"Alles was prima naar wens. Het eten was heerlijk! Ondanks de regen was iedereen enthousiast over de barbecue. Daarnaast vond iedereen de locatie heel mooi en paste het prima voor onze groepsgrootte en de sfeer die we wensten voor de brainstorm sessie.

Kortom, het was een zeer geslaagde dag".